Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houkh G4 Vulcan
Normal Tactiek New
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 36.2
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Viscol met een sublieme pass. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu speelt de bal door. Pallarés is nu in balbezit. Pallarés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - G4 Vulcan 0:1

7e minuut.
Bălăşoiu rent richting de bal. Viscol geeft een hoge lob. Daar is Cârlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallarés onderschept slim de pass. Pallarés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - G4 Vulcan 0:2

9e minuut.
Beţivu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan speelt de bal door. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Viscol speelt de bal door. Beţivu speelt de bal door. Belcea probeert de bal met de borst te controleren. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - G4 Vulcan 0:3

34e minuut.
Ştefan passt de bal in één keer door. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu passt de bal in één keer door. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Pallarés rent richting de bal. Pallarés haalt uit met een fantastische trap. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - G4 Vulcan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 68%, G4 Vulcan 32%.
houkh - G4 Vulcan 0:4

55e minuut.
Beţivu speelt de bal door. Stafidă heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beţivu. Beţivu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gâlcă rent richting de bal. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan met een sublieme pass. Klungelig pakt Pallarés de bal. Pallarés schiet op doel. Velcea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Viscol met een snelle inworp. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu speelt de bal door. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - G4 Vulcan 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 77%, G4 Vulcan 23%.
houkh - G4 Vulcan 0:5