Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faur 4 As Avantul Bobda
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Inworp. Paganel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft de bal voor. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - As Avantul Bobda 0:1

26e minuut.
Cocei passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan is nu in balbezit. Pintilei onderschept slim de pass. Isar is nu in balbezit. Isar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - As Avantul Bobda 0:2

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Alui-Gheorghe de bal onder controle te krijgen. Crăciun rent richting de bal. Alui-Gheorghe maakt een afschuwelijke overtreding. Alui-Gheorghe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Crăciun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Crăciun kan niet meer verder spelen. Olivian komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căpraru passt de bal in één keer door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - As Avantul Bobda 0:3

39e minuut.
Căpraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sucală komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faur 4 48%, As Avantul Bobda 52%.
Faur 4 - As Avantul Bobda 0:3

49e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan rent richting de bal. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Lupeş is nu in balbezit. Cocei begaat een overtreding. Cocei krijgt een gele kaart. Lupeş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lupeş komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pitu speelt de bal door. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Oman bokst de bal weg.

81e minuut.
Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă is nu in balbezit. Sucală tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piţurcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintilei wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - As Avantul Bobda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faur 4 47%, As Avantul Bobda 53%.
Faur 4 - As Avantul Bobda 1:3