Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G4 Vulcan As Avantul Bobda
New Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 22.3
good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Belcea is nu in balbezit. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Viscol probeert naar een medespeler te passen. Ştefan met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Postelnicu de bal. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasile de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Viscol onderschept slim de pass. Viscol geeft een hoge lob. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - As Avantul Bobda 1:0

34e minuut.
Isar rent richting de bal. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu geeft een lange en hoge pass. Pallarés rent richting de bal. Pallarés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pallarés rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Velcu speelt de bal door. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea passt de bal met de wreef. Pallarés rent richting de bal. Pallarés draait met de bal, schiet en ... Oman bokst de bal weg.

44e minuut.
Paganel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viscol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 23%, As Avantul Bobda 77%.
G4 Vulcan - As Avantul Bobda 1:0

56e minuut.
Ştefan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pallarés de bal onder controle te krijgen. Viscol met een sublieme pass. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Şeicaru trapt de bal weg. Belcea kopt de bal weg. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Şeicaru de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vasile geeft de bal voor. Buitenspel voor Dodrescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Belcea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 23%, As Avantul Bobda 77%.
G4 Vulcan - As Avantul Bobda 1:0