Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Vulturii Lugojel C.S Hartoape
Campionat Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12.7
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă geeft een hoge lob. Inworp. Pungă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pungă passt de bal met de wreef. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Cernat speelt de bal door. Ulmanu heeft problemen om de bal te vangen. Ulmanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - C.S Hartoape 0:1

21e minuut.
Grădean onderschept slim de pass. Grădean speelt de bal door. Peţeanu rent richting de bal. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Săndulescu geeft een hoge lob. Inworp. Prodan met de inworp. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Vulturii Lugojel - C.S Hartoape 1:1

25e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Grădean onderschept slim de pass. Rotaru maakt een afschuwelijke overtreding. Rotaru krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ielcean geeft de bal voor. Inworp. Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciuchină krijgt zijn hoofd ertegen. Tâlvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - C.S Hartoape 2:1

34e minuut.
Ulmanu speelt de bal door. Cernat probeert naar een medespeler te passen. Rotaru heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 53%, C.S Hartoape 47%.
A.S. Vulturii Lugojel - C.S Hartoape 2:1

47e minuut.
Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Varjan kopt de bal weg. Săndulescu rent richting de bal. Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Tâlvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 39%, C.S Hartoape 61%.
A.S. Vulturii Lugojel - C.S Hartoape 2:1