Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Mihailesti G4 Vulcan
Normal Tactiek New
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen good


6e minuut.
Mara onderschept slim de pass. Viscol rent richting de bal. Viscol speelt de bal door. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel. Lovin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - G4 Vulcan 0:1

14e minuut.
Belcea passt de bal zonder na te denken. Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan begaat een overtreding. Pallarés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ştefan wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tilincă geeft een lange en hoge pass. Daar is Belcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belcea met een sublieme pass. Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarés schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vişoianu is nu in balbezit. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drejan de bal onder controle te krijgen. Lovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - G4 Vulcan 0:2

29e minuut.
Mara geeft een hoge lob. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Postelnicu passt de bal met de wreef. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan speelt de bal door. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - G4 Vulcan 0:3

44e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Belcea is nu in balbezit. Belcea passt de bal met de wreef. Mara rent richting de bal. Mara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Mihailesti 77%, G4 Vulcan 23%.
Atletic Mihailesti - G4 Vulcan 0:3

58e minuut.
Belcea is nu in balbezit. Belcea geeft de bal voor. Pallarés kopt de bal weg. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu schiet op doel. Lovin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ştefan passt de bal met de wreef. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara passt de bal in één keer door. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - G4 Vulcan 0:4

64e minuut.
Viscol met een sublieme pass. Belcea is nu in balbezit. Belcea passt de bal met de wreef. Pallarés rent richting de bal. Pallarés draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lovin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu passt de bal in één keer door. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lovin trapt de bal weg. Craioveanu geeft de bal voor. Pallarés is nu in balbezit. Pallarés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viscol met de inworp. Mihăilescu is nu in balbezit. Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara met een sublieme pass. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Lovin bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara passt de bal zonder na te denken. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel. Lovin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Mihailesti 85%, G4 Vulcan 15%.
Atletic Mihailesti - G4 Vulcan 0:4