Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faur 4 A.S. Vulturii Lugojel
Normal Tactiek Campionat
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină passt de bal zonder na te denken. Creţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Peţeanu de bal. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Boloboc probeert de bal aan de voet te houden. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Dobrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - A.S. Vulturii Lugojel 1:0

14e minuut.
Niculae raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bunoaica komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Pitu geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan is nu in balbezit. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă schiet op doel. Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean geeft een lange en hoge pass. Ciuchină controleert de bal met de borst. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Marian passt de bal met de wreef. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe passt de bal in één keer door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lupeş met een snelle inworp. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piţurcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Piţurcă neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ştefănuţ trapt de bal weg. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica geeft de bal voor. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faur 4 52%, A.S. Vulturii Lugojel 48%.
Faur 4 - A.S. Vulturii Lugojel 1:0

49e minuut.
Bunoaica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan schiet op doel. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Cuzuban rent richting de bal. Varjan onderschept slim de pass. Varjan passt de bal met de wreef. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cuzuban is nu in balbezit. Varjan rent richting de bal. Varjan met een sublieme pass. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Geantă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilei is nu in balbezit. Met opzet legt Bunoaica zijn tegenspeler op de grond. Pintilei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintilei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Varjan kan de bal niet met de borst controleren. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei met een sublieme pass. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - A.S. Vulturii Lugojel 2:0

81e minuut.
Klungelig pakt Ţugurlan de bal. Dobrilă rent richting de bal. Piţurcă onderschept slim de pass. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - A.S. Vulturii Lugojel 3:0

89e minuut.
Doeltrap. Popescu trapt de bal weg. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faur 4 45%, A.S. Vulturii Lugojel 55%.
Faur 4 - A.S. Vulturii Lugojel 3:0