Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G4 Vulcan A.S. Vulturii Lugojel
New Tactiek Campionat
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean onderschept slim de pass. Dobrin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrin krijgt een gele kaart. Grădean raakt geblesseerd tijdens het duel. Rucăreanu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Mara de bal. Ştefan rent richting de bal. Varjan begaat een overtreding. Varjan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ştefan passt de bal in één keer door. Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 1:0

16e minuut.
Belcea rent richting de bal. Belcea passt de bal met de wreef. Dobrilă is nu in balbezit. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu schiet op doel. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Marian geeft de bal voor. Inworp. Belcea met een snelle inworp. Ştefan rent richting de bal. Ştefan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Balint rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mara rent richting de bal. Postelnicu met een sublieme pass. Pallarés rent richting de bal. Pallarés draait met de bal, schiet en ... Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 2:0

30e minuut.
Prodan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viscol met een snelle inworp. Postelnicu probeert de bal met de borst te controleren. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 3:0

37e minuut.
Ştefan kopt de bal weg. Mara rent richting de bal. Mara passt de bal in één keer door. Daar is Pallarés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallarés draait met de bal, schiet en ... Popescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Popescu trapt de bal weg. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan met een sublieme pass. Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 11%, A.S. Vulturii Lugojel 89%.
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 3:0

46e minuut.
Peţeanu rent richting de bal. Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara passt de bal in één keer door. Pallarés heeft problemen om de bal te vangen. Pallarés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjan rent richting de bal. Varjan passt de bal met de wreef. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Varjan speelt de bal door. Buitenspel voor Grădean. Goede buitenspelval van de verdediging. Craioveanu neemt vlug de vrije trap. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 4:0

68e minuut.
Coporan neemt vlug de vrije trap. Pallarés rent richting de bal. Pallarés speelt de bal door. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Viscol passt de bal met de wreef. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Craioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefan rent richting de bal. Ştefan passt de bal in één keer door. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan passt de bal zonder na te denken. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan maakt een afschuwelijke overtreding. Viscol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pallarés rent richting de bal. Pallarés schiet op doel. Paal! Daar is Pallarés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallarés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 21%, A.S. Vulturii Lugojel 79%.
G4 Vulcan - A.S. Vulturii Lugojel 5:0