Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Vulturii Lugojel G4 Vulcan
Campionat Tactiek New
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu schiet op doel. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci speelt de bal door. Beţivu rent richting de bal. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu draait met de bal, schiet en ... Popescu bokst de bal weg.

12e minuut.
Dobrilă rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boloboc de bal onder controle te krijgen. Popescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 0:1

20e minuut.
Judele met een snelle inworp. Grădean is nu in balbezit. Dvornic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grădean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grădean neemt zijn aanloop. Paal! Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. Pungă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 1:1

25e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan passt de bal zonder na te denken. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rotariu geeft een lange en hoge pass. Boloboc kopt de bal weg. Belcea is nu in balbezit. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu schiet op doel. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 1:2

31e minuut.
Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beţivu met een sublieme pass. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel. Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 1:3

37e minuut.
Judele rent richting de bal. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu passt de bal in één keer door. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 70%, G4 Vulcan 30%.
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 1:3

47e minuut.
Ciuchină raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dimitrescu komt het veld opgelopen. Mara met de inworp. Belcea speelt de bal door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Belcea is nu in balbezit. Postelnicu is nu in balbezit. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu draait met de bal, schiet en ... Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Durleci rent richting de bal. Durleci geeft een lange en hoge pass. Dvornic heeft problemen om de bal te vangen. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu haalt uit met een fantastische trap. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci passt de bal zonder na te denken. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 1:4

62e minuut.
Marian geeft een hoge lob. Grădean kopt de bal weg. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap. Pungă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Boloboc is nu in balbezit. Boloboc geeft een hoge lob. Belcea is nu in balbezit. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Belcea kopt de bal weg. Daar is Dobrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrilă geeft de bal voor. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Durleci probeert naar een medespeler te passen. Belcea is nu in balbezit. Belcea passt de bal zonder na te denken. Beţivu rent richting de bal. Beţivu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Boloboc geeft een hoge lob. Dvornic rent richting de bal. Dvornic passt de bal in één keer door. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Belcea probeert naar een medespeler te passen. Mara rent richting de bal. Mara probeert naar een medespeler te passen. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 78%, G4 Vulcan 22%.
A.S. Vulturii Lugojel - G4 Vulcan 1:4