Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Avantul Bobda C.S Hartoape
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 12.7
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Căpraru begaat een overtreding. Rotaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ulmanu kan de bal niet met de borst controleren. Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu onderschept slim de pass. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Căpraru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Căpraru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Isar probeert naar een medespeler te passen. Gostin is nu in balbezit. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş passt de bal met de wreef. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Avantul Bobda 55%, C.S Hartoape 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Avantul Bobda - C.S Hartoape 0:0

48e minuut.
Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Isar begaat een overtreding. Ionaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ionaş met een snel genomen vrije trap. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu onderschept slim de pass. Ulmanu schiet op doel. Oman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Oman trapt de bal weg van het doel. Rusoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cocei de bal. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Avantul Bobda - C.S Hartoape 0:1

72e minuut.
Săndulescu probeert naar een medespeler te passen. Ulmanu is nu in balbezit. Paganel is nu in balbezit. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Avantul Bobda 62%, C.S Hartoape 38%.
As Avantul Bobda - C.S Hartoape 0:1