Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Hartoape As Avantul Bobda
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Rotaru is nu in balbezit. Isar onderschept slim de pass. Isar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gostin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cocei rent richting de bal. Cocei geeft een hoge lob. Gostin probeert de bal met de borst te controleren. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Velcu passt de bal zonder na te denken. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Hartoape - As Avantul Bobda 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Hartoape 57%, As Avantul Bobda 43%.
C.S Hartoape - As Avantul Bobda 0:1

53e minuut.
Gostin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crăciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isar geeft de bal voor. Bălţatu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu is nu in balbezit. Dodrescu maakt een afschuwelijke overtreding. Dodrescu krijgt een gele kaart. Bumbescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bumbescu kan niet meer verder spelen. Ignatescu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Năftănăilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Hartoape 42%, As Avantul Bobda 58%.
C.S Hartoape - As Avantul Bobda 0:1