Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Vulturii Lugojel As Avantul Bobda
Campionat Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele rent richting de bal. Judele passt de bal zonder na te denken. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Marian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăciun met de inworp. Isar is nu in balbezit. Isar geeft een lange en hoge pass. Popescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bunoaica rent richting de bal. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boloboc rent richting de bal. Ţugurlan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boloboc. Boloboc krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ciuchină is nu in balbezit. Şeicaru rent richting de bal. Grădean onderschept slim de pass. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bunoaica rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Grădean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grădean krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 51%, As Avantul Bobda 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Vulturii Lugojel - As Avantul Bobda 0:0

68e minuut.
Velcu onderschept slim de pass. Velcu passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ... Dobrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Isar met een sublieme pass. Bunoaica met een snel genomen vrije trap. Grădean kopt de bal weg. Ciuchină heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şeicaru de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă geeft een lange en hoge pass. Cocei rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 47%, As Avantul Bobda 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Vulturii Lugojel - As Avantul Bobda 0:0