Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Avantul Bobda Atletic Mihailesti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Mihăilescu rent richting de bal. Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Isar speelt de bal door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
As Avantul Bobda - Atletic Mihailesti 1:0

26e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin is nu in balbezit. Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pintilie met een sublieme pass. Truie rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Pintilie onderschept slim de pass. Pintilie draait met de bal, schiet en ... Oman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu passt de bal zonder na te denken. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Inworp. Dodrescu met een snelle inworp. Isar rent richting de bal. Isar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii rent richting de bal. Dodrescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dodrescu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Anghelinii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anghelinii zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie rent richting de bal. Truie met een sublieme pass. Vasile probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Avantul Bobda 50%, Atletic Mihailesti 50%.
As Avantul Bobda - Atletic Mihailesti 1:0

58e minuut.
Căpraru passt de bal met de wreef. Isar is nu in balbezit. Isar passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Avantul Bobda - Atletic Mihailesti 2:0

70e minuut.
Mihăilescu is nu in balbezit. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie speelt de bal door. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Avantul Bobda - Atletic Mihailesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Avantul Bobda 51%, Atletic Mihailesti 49%.
As Avantul Bobda - Atletic Mihailesti 2:1