Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Mihailesti As Avantul Bobda
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie met een sublieme pass. Vasile rent richting de bal. Pintilie onderschept slim de pass. Pintilie draait met de bal, schiet en ... Oman bokst de bal weg.

10e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu passt de bal in één keer door. Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dodrescu onderschept slim de pass. Dodrescu passt de bal in één keer door. Gostin is nu in balbezit. Isar onderschept slim de pass. Isar schiet op doel. Lovin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gostin probeert de bal met de borst te controleren. Isar rent richting de bal. Isar probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gostin kopt de bal weg. Căpraru rent richting de bal. Căpraru speelt de bal door. Isar is nu in balbezit. Isar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile rent richting de bal. Pintilie onderschept slim de pass. Pintilie schiet op doel. Oman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Mihailesti 58%, As Avantul Bobda 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletic Mihailesti - As Avantul Bobda 0:0

58e minuut.
Gostin is nu in balbezit. Gostin probeert naar een medespeler te passen. Truie is nu in balbezit. Pintilie rent richting de bal. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - As Avantul Bobda 1:0

77e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie probeert naar een medespeler te passen. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Isar is nu in balbezit. Isar passt de bal met de wreef. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletic Mihailesti - As Avantul Bobda 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Mihailesti 39%, As Avantul Bobda 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletic Mihailesti - As Avantul Bobda 1:1