Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houkh A.S. Vulturii Lugojel
Normal Tactiek Campionat
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Postoacă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Postoacă krijgt een gele kaart.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Judele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu schiet op doel. Velcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - A.S. Vulturii Lugojel 0:1

10e minuut.
Varjan is nu in balbezit. Varjan met een sublieme pass. Stafidă is nu in balbezit. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bărnuţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Bohălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Popescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
houkh - A.S. Vulturii Lugojel 1:1

30e minuut.
Marian is nu in balbezit. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bohălţeanu is nu in balbezit. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş met een sublieme pass. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Varjan is nu in balbezit. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu met een sublieme pass. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - A.S. Vulturii Lugojel 1:2

40e minuut.
Varjan met een sublieme pass. Comeagă rent richting de bal. Prodan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Prodan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prodan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Dobrilă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălăşoiu met de inworp. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 40%, A.S. Vulturii Lugojel 60%.
houkh - A.S. Vulturii Lugojel 1:2

50e minuut.
Ciuchină rent richting de bal. Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă onderschept slim de pass. Postoacă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Postoacă heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă geeft een hoge lob. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu schiet op doel. Popescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Niculae is nu in balbezit. Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Moise passt de bal zonder na te denken. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş passt de bal in één keer door. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... Dobrilă probeert de bal aan de voet te houden. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Niculae met een snelle inworp. Varjan probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină is nu in balbezit. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş passt de bal zonder na te denken. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
houkh - A.S. Vulturii Lugojel 2:2

87e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Postoacă geeft de bal voor. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... Popescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 46%, A.S. Vulturii Lugojel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
houkh - A.S. Vulturii Lugojel 2:2