Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Hartoape Faur 4
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.8
hopeless Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ignatescu heeft problemen om de bal te vangen. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gostin met een harde bal richting middenveld. Piţurcă kopt de bal weg. Bumbescu rent richting de bal. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Piţurcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neacşu komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Inworp. Geantă met de inworp. Pintilei met een sublieme pass. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat onderschept slim de pass. Cernat probeert naar een medespeler te passen. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Aldea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Gostin rent richting de bal. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Hartoape - Faur 4 0:1

31e minuut.
Ignatescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Alui-Gheorghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu rent richting de bal. Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Hartoape 63%, Faur 4 37%.
C.S Hartoape - Faur 4 0:1

49e minuut.
Lupeş passt de bal in één keer door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu is nu in balbezit. Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Hartoape - Faur 4 0:2

51e minuut.
Geantă speelt de bal door. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ulmanu controleert de bal met de borst. Cuzuban is nu in balbezit. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu schiet op doel. Aldea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Rusoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintilei. Rusoiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rusoiu kan niet meer verder spelen. Sas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Hartoape 51%, Faur 4 49%.
C.S Hartoape - Faur 4 0:2