Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Blue Lions Fcsb 2021
atac Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 17.4
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pieczkowski geeft de bal voor. Amoros rent richting de bal. Roşca speelt de bal door. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap. Obositu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Pufleanu passt de bal zonder na te denken. Zamfirescu is nu in balbezit. Roşca onderschept slim de pass. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Obositu probeert wanhopig de bal te grijpen. Roşca is nu in balbezit. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Qassim met een sublieme pass. Pufleanu kopt de bal weg. Zamfirescu heeft problemen om de bal te vangen. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Scutaru heeft problemen om de bal te vangen. Pieczkowski geeft de bal voor. Vişinescu kopt de bal weg. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz geeft een hoge lob. Roşca rent richting de bal. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vînătoru is nu in balbezit. Pitulea onderschept slim de pass. Pitulea passt de bal met de wreef. Roşca is nu in balbezit. Roşca schiet op doel. Obositu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz geeft een hoge lob. Roşca kopt de bal weg. Daar is Vişinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 45%, Fcsb 2021 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Blue Lions - Fcsb 2021 0:0

56e minuut.
Amoros schiet op doel. Na een snelle pass probeert State de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piţurcă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amoros probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Silveanu probeert naar een medespeler te passen. Jurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Nicodin is nu in balbezit. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zamfirescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pitulea de bal. Pitulea passt de bal zonder na te denken. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici onderschept slim de pass. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu speelt de bal door. Vişinescu rent richting de bal. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pufleanu geeft een hoge lob. Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal zonder na te denken. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 38%, Fcsb 2021 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Blue Lions - Fcsb 2021 0:0