Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uta bd cf botosani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vicol geeft een hoge lob. Veseliu controleert de bal met de borst. Grecescu is nu in balbezit. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Basarab met de inworp. Onofrei rent richting de bal. Onofrei geeft een hoge lob. Purcaru controleert de bal met de borst. Purcaru geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mircea met een snelle inworp. Purcaru is nu in balbezit. Vicol begaat een overtreding. Vicol krijgt een gele kaart. Purcaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purcaru met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vicol verovert de bal door een tackle van achteren. Vicol geeft een lange en hoge pass. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş is nu in balbezit. Gurău is nu in balbezit. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Onofrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ciocan speelt de bal door. Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grecescu verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei met een sublieme pass. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uta bd 60%, cf botosani 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uta bd - cf botosani 0:0

52e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft de bal voor. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
uta bd - cf botosani 0:1

60e minuut.
Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu met een sublieme pass. Vicol met een sublieme pass. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uta bd - cf botosani 1:1

69e minuut.
Mircea geeft de bal voor. Ciocan is nu in balbezit. Szolomayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szolomayer krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gâlceavă rent richting de bal. Berescu is nu in balbezit. Berescu speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uta bd 45%, cf botosani 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uta bd - cf botosani 1:1