Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprint Blue Aztec 2006
Normal Tactiek 2016
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iorga met de inworp. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cardozo geeft een lange en hoge pass. Bostan rent richting de bal. Bostan met een sublieme pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić draait met de bal, schiet en ... Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru passt de bal in één keer door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lung passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal met de wreef. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anđušić maakt een snoekduik en kopt de bal. Bostan rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen geeft een hoge lob. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Croitoru passt de bal met de wreef. Daar is Anđušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lung passt de bal met de wreef. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Croitoru speelt de bal door. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić draait met de bal, schiet en ... Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint 65%, Blue Aztec 2006 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sprint - Blue Aztec 2006 0:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Năstase kopt de bal weg. Anđušić controleert de bal met de borst. Anđušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Condrea speelt de bal door. Croitoru kopt de bal weg. Daar is Anđušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Condrea met een sublieme pass. Komen kopt de bal weg. Boldiş probeert de bal aan de voet te houden. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sprint - Blue Aztec 2006 0:1

63e minuut.
Komen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iorga de bal. Iorga geeft een hoge lob. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint - Blue Aztec 2006 0:2

68e minuut.
Anđušić is nu in balbezit. Croitoru rent richting de bal. Croitoru geeft een hoge lob. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint - Blue Aztec 2006 0:3

72e minuut.
Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Iorga kopt de bal weg. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Pop rent richting de bal. Komen verovert de bal door een tackle van achteren. Komen met een sublieme pass. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint - Blue Aztec 2006 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint 64%, Blue Aztec 2006 36%.
sprint - Blue Aztec 2006 0:4