Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Aztec 2006 sprint
2016 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 16.3
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Fatigati is nu in balbezit. Fatigati geeft de bal voor. Daar is Năstase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dedu geeft een lange en hoge pass. Henning is nu in balbezit. Henning passt de bal met de wreef. Fatigati is nu in balbezit. Fatigati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Fatigati onderschept slim de pass. Fatigati speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga passt de bal in één keer door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Paal! Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Duţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 1:0

15e minuut.
Udrea met een sublieme pass. Iorga rent richting de bal. Iorga passt de bal zonder na te denken. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase rent richting de bal. Lung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lung krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Udrea heeft problemen om de bal te vangen. Fatigati is nu in balbezit. Fatigati probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. Duţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ivănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal in één keer door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung met een sublieme pass. Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Duţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Iorgulescu rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş schiet op doel. Duţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 2:0

31e minuut.
Butacu geeft een lange en hoge pass. Udrea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Henning de bal onder controle te krijgen. Lupeş rent richting de bal. Lupeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş met een sublieme pass. Fatigati rent richting de bal. Fatigati draait met de bal, schiet en ... Duţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 3:0

35e minuut.
Udrea met een sublieme pass. Năstase rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Boldiş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 4:0

41e minuut.
Lung geeft een hoge lob. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 5:0

42e minuut.
Udrea speelt de bal door. Klungelig pakt Lupeş de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 6:0

43e minuut.
Dedu is nu in balbezit. Dedu passt de bal met de wreef. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. Duţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 7:0

45e minuut.
Arghirescu passt de bal in één keer door. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Pop rent richting de bal. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 31%, sprint 69%.
Blue Aztec 2006 - sprint 7:0

46e minuut.
Udrea met een sublieme pass. Lupeş heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Duţă bokst de bal weg.

53e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Arghirescu rent richting de bal. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 8:0

58e minuut.
Fatigati passt de bal zonder na te denken. Komen is nu in balbezit. Komen passt de bal zonder na te denken. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Daar is Dedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butacu is nu in balbezit. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Duţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tuffour speelt de bal door. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Duţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 9:0

65e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Năstase de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Anderton met een sublieme pass. Komen kopt de bal weg. Bostan is nu in balbezit. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Fatigati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatigati speelt de bal door. Iorga is nu in balbezit. Iorga geeft de bal voor. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bostan is nu in balbezit. Iorga onderschept slim de pass. Iorga geeft de bal voor. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Duţă bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel. Duţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - sprint 10:0

81e minuut.
Iorga speelt de bal door. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Duţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Iorgulescu rent richting de bal. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Duţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen geeft een hoge lob. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş schiet op doel. Iorgulescu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iorgulescu de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 26%, sprint 74%.
Blue Aztec 2006 - sprint 10:0