Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Optași Măgura Luceafarul Vorona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Răcaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iscru met een snelle inworp. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bucur is nu in balbezit. Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlot rent richting de bal. Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zaharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Optași Măgura 41%, Luceafarul Vorona 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Optași Măgura - Luceafarul Vorona 0:0

60e minuut.
Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciauşoiu de bal onder controle te krijgen. Păcălici rent richting de bal. Păcălici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varlot. Varlot krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Varlan probeert naar een medespeler te passen. Coroianu rent richting de bal. Coroianu passt de bal zonder na te denken. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Optași Măgura - Luceafarul Vorona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Optași Măgura 44%, Luceafarul Vorona 56%.
FC Optași Măgura - Luceafarul Vorona 0:1