Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vallyvally csms brasov
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Avram rent richting de bal. Gaidoş begaat een overtreding. Avram roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Avram kan niet meer verder spelen. Dolha komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Barbu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Onciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Tărşolea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vâlcu met een sublieme pass. Mitriţă rent richting de bal. Vâlcu rent richting de bal. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăgoescu. Drăgoescu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ioanid geeft een hoge lob. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha passt de bal in één keer door. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallyvally 47%, csms brasov 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vallyvally - csms brasov 0:0

53e minuut.
Mitriţă met een sublieme pass. Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal in één keer door. Stratulat rent richting de bal. Stratulat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dolha passt de bal met de wreef. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ciorbea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varga rent richting de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallyvally - csms brasov 1:0

85e minuut.
Baltă rent richting de bal. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallyvally 44%, csms brasov 56%.
Vallyvally - csms brasov 1:0