Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clumbiana Vallyvally
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


40e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu speelt de bal door. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Nicolau krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boldiş kopt de bal weg. Sucală is nu in balbezit. Românaş begaat een overtreding. Românaş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 41%, Vallyvally 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clumbiana - Vallyvally 0:0

62e minuut.
Daar is Sucală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sucală krijgt een gele kaart. Românaş moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Românaş kan niet meer verder spelen. Butanu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş onderschept slim de pass. Trîmbiţaş speelt de bal door. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Macri heeft problemen om de bal te vangen. Macri geeft de bal voor. Barbu heeft problemen om de bal te vangen. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Vallyvally 1:0

84e minuut.
Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaidoş de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Barbu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dosca met een snelle inworp. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trîmbiţaş passt de bal met de wreef. Basarabeanu rent richting de bal. Nicolau maakt een afschuwelijke overtreding. Nicolau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 30%, Vallyvally 70%.
Clumbiana - Vallyvally 1:0