Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Aztec 2006 Luceafarul Vorona
2016 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Henning passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anđušić de bal. Anđušić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 1:0

9e minuut.
Komen passt de bal zonder na te denken. Iorga rent richting de bal. Iorga speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 2:0

10e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić is nu in balbezit. Olăroiu begaat een overtreding. Olăroiu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Inworp. Iorga met de inworp. Komen speelt de bal door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Komen probeert naar een medespeler te passen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Henning rent richting de bal. Henning geeft een hoge lob. Răcaru onderschept slim de pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Komen kopt de bal weg. Bucur heeft problemen om de bal te vangen. Olăroiu is nu in balbezit. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 3:0

24e minuut.
Lung met de inworp. Anđušić is nu in balbezit. Olăroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Anđušić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anđušić kan niet meer verder spelen. Pękacz komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Olăroiu passt de bal in één keer door. Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Croitoru passt de bal in één keer door. Pękacz rent richting de bal. Pękacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 4:0

29e minuut.
Croitoru onderschept slim de pass. Croitoru speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 5:0

32e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Croitoru onderschept slim de pass. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Pękacz rent richting de bal. Pękacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 6:0

34e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Pękacz verovert de bal door een tackle van achteren. Pękacz passt de bal met de wreef. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Komen heeft problemen om de bal te vangen. Komen passt de bal in één keer door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Iorga rent richting de bal. Iorga passt de bal met de wreef. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 30%, Luceafarul Vorona 70%.
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 7:0

46e minuut.
Pękacz onderschept slim de pass. Pękacz geeft een lange en hoge pass. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Nurci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bucur rent richting de bal. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pękacz draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Nurci trapt de bal weg van het doel. Komen is nu in balbezit. Komen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Telvi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pękacz is nu in balbezit. Pękacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ciauşoiu geeft een hoge lob. Inworp. Iorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Riucu rent richting de bal. Henning is nu in balbezit. Gavrilă begaat een overtreding. Gavrilă krijgt een gele kaart. Henning raakt geblesseerd tijdens het duel. Henning zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boldiş kopt de bal weg. Gugu geeft een hoge lob. Lung kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nurci trapt de bal weg van het doel. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Quinteros rent richting de bal. Quinteros geeft een hoge lob. Telvi kan de bal niet met de borst controleren. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 8:0

71e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen onderschept slim de pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 9:0

74e minuut.
Pękacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quinteros geeft de bal voor. Telvi is nu in balbezit. Telvi geeft een hoge lob. Pękacz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lung onderschept slim de pass. Lung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Telvi de bal. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Răcaru met een snelle inworp. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung geeft de bal voor. Boldiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 10:0

86e minuut.
Pękacz rent richting de bal. Pękacz geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 27%, Luceafarul Vorona 73%.
Blue Aztec 2006 - Luceafarul Vorona 11:0