Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luceafarul Vorona Blue Aztec 2006
Normal Tactiek 2016
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Sentieiro passt de bal zonder na te denken. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal in één keer door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amantea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răcaru. Răcaru krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Komen is nu in balbezit. Komen passt de bal zonder na te denken. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Lung geeft de bal voor. Iorga rent richting de bal. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luceafarul Vorona - Blue Aztec 2006 0:1

28e minuut.
Olăroiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Păcală komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gugu rent richting de bal. Iorga onderschept slim de pass. Iorga speelt de bal door. Amantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur passt de bal in één keer door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luceafarul Vorona 75%, Blue Aztec 2006 25%.
Luceafarul Vorona - Blue Aztec 2006 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Boldiş de bal. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boldiş zijn tegenspeler op de grond. Boldiş krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sentieiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentieiro speelt de bal door. Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luceafarul Vorona - Blue Aztec 2006 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Lung de bal. Lung geeft de bal voor. Răcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Nurci trapt de bal weg. Komen is nu in balbezit. Komen passt de bal zonder na te denken. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luceafarul Vorona - Blue Aztec 2006 0:3

76e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu rent richting de bal. Gugu speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lung met de inworp. Amantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Răcaru ... Strafschop! Amantea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amantea kan niet meer verder spelen. Pękacz komt het veld opgelopen. Boldiş legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sentieiro passt de bal in één keer door. Lung rent richting de bal. Lung geeft de bal voor. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciauşoiu is nu in balbezit. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luceafarul Vorona - Blue Aztec 2006 0:4

88e minuut.
Inworp. Lung met een snelle inworp. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz onderschept slim de pass. Pękacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Komen kan de bal niet met de borst controleren. Komen passt de bal met de wreef. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luceafarul Vorona 77%, Blue Aztec 2006 23%.
Luceafarul Vorona - Blue Aztec 2006 0:4