Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clumbiana csms brasov
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Varga is nu in balbezit. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş met een sublieme pass. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trîmbiţaş speelt de bal door. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi geeft de bal voor. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau passt de bal met de wreef. Românaş geeft een hoge lob. Nicolau rent richting de bal. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Românaş rent richting de bal. Doru onderschept slim de pass. Doru passt de bal met de wreef. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Doru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avram komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Dosca met een sublieme pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal zonder na te denken. Nicolau rent richting de bal. Nicolau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 54%, csms brasov 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clumbiana - csms brasov 0:0

48e minuut.
Ioanid geeft een hoge lob. Românaş probeert de bal aan de voet te houden. Stratulat is nu in balbezit. Avram rent richting de bal. Avram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dosca met een snelle inworp. Vâlcu rent richting de bal. Trîmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trîmbiţaş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol speelt de bal door. Daar is Nicolau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nicolau is nu in balbezit. Ioanid onderschept slim de pass. Vâlcu geeft de bal voor. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stratulat rent richting de bal. Stratulat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Avram speelt de bal door. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat passt de bal zonder na te denken. Avram rent richting de bal. Avram schiet op doel. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 39%, csms brasov 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clumbiana - csms brasov 0:0