Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
csms brasov sprint
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Varga is nu in balbezit. Iorga is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Udrea rent richting de bal. Udrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Iorga is nu in balbezit. Doru onderschept slim de pass. Doru speelt de bal door. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doru onderschept slim de pass. Doru passt de bal met de wreef. Butacu is nu in balbezit. Stratulat rent richting de bal. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga rent richting de bal. Lupeş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lupeş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csms brasov 44%, sprint 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csms brasov - sprint 0:0

52e minuut.
Doru met een sublieme pass. Pătru is nu in balbezit. Pătru speelt de bal door. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Năstase geeft de bal voor. Pătru heeft problemen om de bal te vangen. Năstase met een sublieme pass. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pătru met een snelle inworp. Doru geeft een hoge lob. Condrea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csms brasov 48%, sprint 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csms brasov - sprint 0:0