Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vallyvally sprint
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năstase. Madgearu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madgearu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallyvally - sprint 1:0

11e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Mitriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă is nu in balbezit. Lupeş verovert de bal door een tackle van achteren. Lupeş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallyvally 51%, sprint 49%.
Vallyvally - sprint 1:0

48e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dedu met een sublieme pass. Blerincă is nu in balbezit. Blerincă passt de bal zonder na te denken. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tărşolea trapt de bal weg van het doel. Gaidoş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitriţă de bal onder controle te krijgen. Lupeş rent richting de bal. Lupeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lupeş geeft een lange en hoge pass. Baltă is nu in balbezit. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş haalt uit met een fantastische trap. Tărşolea bokst de bal weg.

60e minuut.
Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache onderschept slim de pass. Cristache passt de bal met de wreef. Lupeş rent richting de bal. Lupeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vallyvally - sprint 1:1

71e minuut.
Blerincă passt de bal met de wreef. Lupeş rent richting de bal. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş onderschept slim de pass. Lupeş schiet op doel. Tărşolea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Milică is nu in balbezit. Milică probeert naar een medespeler te passen. Iorgulescu met een sublieme pass. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallyvally 65%, sprint 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vallyvally - sprint 1:1