Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Aztec 2006 csms brasov
2016 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 17
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Ilieş trapt de bal weg van het doel. Doru kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardozo de bal. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. Anderton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Croitoru de bal onder controle te krijgen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu schiet op doel. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lung geeft een lange en hoge pass. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga passt de bal zonder na te denken. Lung rent richting de bal. Klungelig pakt Lung de bal. Lung geeft een lange en hoge pass. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Croitoru speelt de bal door. Arghirescu rent richting de bal. Cornel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cornel krijgt een gele kaart. Arghirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldiş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal in één keer door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lung kopt de bal weg. Klungelig pakt Croitoru de bal. Croitoru met een sublieme pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - csms brasov 1:0

30e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - csms brasov 2:0

33e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu begaat een overtreding. Arghirescu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Varga speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghirescu rent richting de bal. Varga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arghirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boldiş neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 29%, csms brasov 71%.
Blue Aztec 2006 - csms brasov 2:0

48e minuut.
Varga is nu in balbezit. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Varga de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - csms brasov 3:0

55e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru geeft de bal voor. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - csms brasov 4:0

57e minuut.
Onciu is nu in balbezit. Lung onderschept slim de pass. Lung geeft een hoge lob. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Ciorbea rent richting de bal. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - csms brasov 5:0

68e minuut.
Ilieş geeft een hoge lob. Inworp. Komen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cardozo kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Arghirescu kopt de bal weg. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Henning passt de bal met de wreef. Cardozo geeft de bal voor. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - csms brasov 6:0

84e minuut.
Piţigoi geeft de bal voor. Inworp. Lung met een snelle inworp. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Croitoru met een sublieme pass. Komen rent richting de bal. Komen met een sublieme pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Croitoru speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 25%, csms brasov 75%.
Blue Aztec 2006 - csms brasov 6:0