Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clumbiana Luceafarul Vorona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Deaconescu is nu in balbezit. Românaş onderschept slim de pass. Românaş probeert naar een medespeler te passen. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ... Nurci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nurci met een sublieme pass. Macri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gugu de bal onder controle te krijgen. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lemnaru met een snelle inworp. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Românaş krijgt een gele kaart. Deaconescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deaconescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Luceafarul Vorona 0:1

34e minuut.
Olăroiu geeft de bal voor. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţicleanu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Răcaru passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş passt de bal met de wreef. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Socol met een sublieme pass. Klungelig pakt Olăroiu de bal. Olăroiu speelt de bal door. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 61%, Luceafarul Vorona 39%.
Clumbiana - Luceafarul Vorona 0:1

68e minuut.
Macri speelt de bal door. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş passt de bal in één keer door. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau draait met de bal, schiet en ... Nurci bokst de bal weg.

81e minuut.
Socol met een sublieme pass. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clumbiana - Luceafarul Vorona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 57%, Luceafarul Vorona 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clumbiana - Luceafarul Vorona 1:1