Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Optași Măgura Vallyvally
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Coroianu met een snelle inworp. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă geeft een hoge lob. Tărşolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Gavrilescu rent richting de bal. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu schiet op doel. Zaharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă met een sublieme pass. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sorescu rent richting de bal. Sorescu passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici onderschept slim de pass. Păcălici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Optași Măgura 44%, Vallyvally 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Optași Măgura - Vallyvally 0:0

55e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici haalt uit met een fantastische trap. Barbu kopt de bal weg. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Sucală is nu in balbezit. Sucală geeft een lange en hoge pass. Mihoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Basarabeanu de bal onder controle te krijgen. Păcălici rent richting de bal. Păcălici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Sorescu passt de bal in één keer door. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici onderschept slim de pass. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Varlan kopt de bal weg. Varlot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucală. Sucală krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Optași Măgura 39%, Vallyvally 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Optași Măgura - Vallyvally 0:0