Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clumbiana Blue Aztec 2006
Normal Tactiek 2016
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Piţigoi is nu in balbezit. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:1

9e minuut.
Komen rent richting de bal. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal met de wreef. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anderton trapt de bal weg. Komen speelt de bal door. Klungelig pakt Boldiş de bal. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Lung probeert de bal met de borst te controleren. Lung speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Arghirescu de bal. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş passt de bal met de wreef. Komen rent richting de bal. Komen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:3

19e minuut.
Croitoru met een sublieme pass. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş schiet op doel. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:4

24e minuut.
Iorga rent richting de bal. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga onderschept slim de pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Boldiş geeft een lange en hoge pass. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komen neemt de hoekschop. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Iorga onderschept slim de pass. Iorga geeft een lange en hoge pass. Boldiş probeert de bal met de borst te controleren. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ţicleanu geeft de bal voor. Dosca is nu in balbezit. Lung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lung krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Komen passt de bal zonder na te denken. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domnişoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Trîmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Croitoru rent richting de bal. Croitoru passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 68%, Blue Aztec 2006 32%.
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:4

50e minuut.
Macri rent richting de bal. Komen verovert de bal door een tackle van achteren. Komen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boldiş de bal. Boldiş schiet op doel. Domnişoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Lung met een sublieme pass. Komen is nu in balbezit. Komen geeft een hoge lob. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piţigoi heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:5

56e minuut.
Boldiş probeert de bal aan de voet te houden. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal in één keer door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Komen kopt de bal weg. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:6

58e minuut.
Macavei passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Românaş de bal onder controle te krijgen. Komen is nu in balbezit. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Macavei met de inworp. Macri is nu in balbezit. Lung met een sublieme pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:7

65e minuut.
Klungelig pakt Macri de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş schiet op doel. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:8

68e minuut.
Boldiş geeft de bal voor. Boldiş kopt de bal weg. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:9

73e minuut.
Domnişoru trapt de bal weg. Daar is Croitoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croitoru speelt de bal door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:10

78e minuut.
Arghirescu met een sublieme pass. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Domnişoru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Piţigoi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:11

81e minuut.
Domnişoru trapt de bal weg van het doel. Lung rent richting de bal. Lung passt de bal in één keer door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komen met een sublieme pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:12

84e minuut.
Lung speelt de bal door. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:13

88e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Komen is nu in balbezit. Komen passt de bal in één keer door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Croitoru speelt de bal door. Komen met een sublieme pass. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru geeft een hoge lob. Boldiş is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 84%, Blue Aztec 2006 16%.
Clumbiana - Blue Aztec 2006 0:13