Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clumbiana sprint
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Dedu met een sublieme pass. Pop rent richting de bal. Pop probeert naar een medespeler te passen. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ... Domnişoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Românaş passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş passt de bal in één keer door. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş is nu in balbezit. Lupeş onderschept slim de pass. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - sprint 0:1

44e minuut.
Dedu geeft een hoge lob. Boldiş rent richting de bal. Lupeş onderschept slim de pass. Lupeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - sprint 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 43%, sprint 57%.
Clumbiana - sprint 0:2

47e minuut.
Udrea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blerincă komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Nicolau is nu in balbezit. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau rent richting de bal. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop begaat een overtreding. Trîmbiţaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - sprint 1:2

69e minuut.
Pop probeert naar een medespeler te passen. Lupeş rent richting de bal. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş rent richting de bal. Lupeş schiet op doel. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clumbiana - sprint 1:3

74e minuut.
Daar is Macavei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristache rent richting de bal. Macavei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macavei krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cristache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş schiet op doel. Klungelig pakt Cristache de bal. Cristache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bostan rent richting de bal. Dosca is nu in balbezit. Dosca passt de bal zonder na te denken. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş rent richting de bal. Blerincă rent richting de bal. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş draait met de bal, schiet en ... Domnişoru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clumbiana 53%, sprint 47%.
Clumbiana - sprint 1:3