Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasovia FC FC Cocean
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutu probeert naar een medespeler te passen. Calota rent richting de bal. Calota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Velicu speelt de bal door. Mutu heeft problemen om de bal te vangen. Mutu probeert naar een medespeler te passen. Sima rent richting de bal. Sima geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sima controleert de bal met de borst. Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvão geeft een lange en hoge pass. Bódis rent richting de bal. Bódis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - FC Cocean 1:0

45e minuut.
Galvão geeft de bal voor. Plop controleert de bal met de borst. Bódis rent richting de bal. Bódis draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 63%, FC Cocean 37%.
Brasovia FC - FC Cocean 1:0

63e minuut.
Săndiţă probeert de bal met de borst te controleren. N`Kendzap is nu in balbezit. Săndiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săndiţă krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Vlăsceanu de bal. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Mirea is nu in balbezit. Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu rent richting de bal. Bódis maakt een afschuwelijke overtreding. Bódis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Velicu onderschept slim de pass. Velicu probeert naar een medespeler te passen. N`Kendzap bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Geantă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima rent richting de bal. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 42%, FC Cocean 58%.
Brasovia FC - FC Cocean 1:0