Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. BAROSANII CF Real Bobota
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Doeltrap. Petriş trapt de bal weg. Măcriş kopt de bal weg. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ivaşcu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Miala is nu in balbezit. Cârlan verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlan met een sublieme pass. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Onuţ rent richting de bal. Onuţ passt de bal met de wreef. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - CF Real Bobota 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. BAROSANII 21%, CF Real Bobota 79%.
FC. BAROSANII - CF Real Bobota 1:0

68e minuut.
Paşcalău onderschept slim de pass. Paşcalău met een sublieme pass. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - CF Real Bobota 2:0

83e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala is nu in balbezit. Miala haalt uit met een fantastische trap. Lăpădat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. BAROSANII 46%, CF Real Bobota 54%.
FC. BAROSANII - CF Real Bobota 2:0