Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Bobota Zettikska FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava geeft een lange en hoge pass. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Sidea is nu in balbezit. Sidea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Bobota - Zettikska FC 1:0

12e minuut.
Baltariu passt de bal met de wreef. Petriş rent richting de bal. Creţescu onderschept slim de pass. Creţescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Bobota - Zettikska FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Bobota 56%, Zettikska FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Bobota - Zettikska FC 1:1

48e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Miala verovert de bal door een tackle van achteren. Miala probeert naar een medespeler te passen. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea schiet op doel. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ivaşcu is nu in balbezit. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Bobota - Zettikska FC 1:2

71e minuut.
Doeltrap. Petriş trapt de bal weg van het doel. Stoica kopt de bal weg. Creţescu is nu in balbezit. Creţescu haalt uit met een fantastische trap. Tălpaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sava geeft een hoge lob. Inworp. Săndiţă met een snelle inworp. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Bobota 58%, Zettikska FC 42%.
CF Real Bobota - Zettikska FC 1:2