Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LUNA Minerul Motru
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Cocei rent richting de bal. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar rent richting de bal. Cocei onderschept slim de pass. Cocei haalt uit met een fantastische trap. Andrieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cocei is nu in balbezit. Cocei passt de bal in één keer door. Goga rent richting de bal. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LUNA - Minerul Motru 0:1

25e minuut.
Goga trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cocei de bal. Cocei met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Negură rent richting de bal. Birlea onderschept slim de pass. Birlea probeert naar een medespeler te passen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos rent richting de bal. Carp is nu in balbezit. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LUNA 50%, Minerul Motru 50%.
FC LUNA - Minerul Motru 0:1

47e minuut.
Rotaru kopt de bal weg. Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal zonder na te denken. Copită is nu in balbezit. Copită schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Negură rent richting de bal. Negură probeert naar een medespeler te passen. Bogos is nu in balbezit. Bogos schiet op doel. Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LUNA - Minerul Motru 1:1

63e minuut.
Cocei met een sublieme pass. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Copită rent richting de bal. Copită haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gostin onderschept slim de pass. Gostin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lincar de bal. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LUNA 53%, Minerul Motru 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LUNA - Minerul Motru 1:1