Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hitman 2015 Fc-Otelul-Galati
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Boldici passt de bal met de wreef. Crisan is nu in balbezit. Vişan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Vişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hitman 2015 - Fc-Otelul-Galati 1:0

8e minuut.
Luntraru is nu in balbezit. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan begaat een overtreding. Vişan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

9e minuut.
Cruceanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trică. Cruceanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruceanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boldici rent richting de bal. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte met een sublieme pass. Boldici is nu in balbezit. Boldici draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Răduţă geeft een lange en hoge pass. Boldici is nu in balbezit. Leonte rent richting de bal. Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. Boldici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hitman 2015 56%, Fc-Otelul-Galati 44%.
Fc Hitman 2015 - Fc-Otelul-Galati 1:0

86e minuut.
Deaconescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Condeescu de bal. Condeescu speelt de bal door. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hitman 2015 45%, Fc-Otelul-Galati 55%.
Fc Hitman 2015 - Fc-Otelul-Galati 1:0