Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Bobota FC LUNA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Rotaru speelt de bal door. Bogos is nu in balbezit. Bogos passt de bal met de wreef. Chişcanu is nu in balbezit. Copită verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Bobota - FC LUNA 0:1

16e minuut.
Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miala de bal. Sidea rent richting de bal. Sidea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Idoraş geeft een hoge lob. Lincar rent richting de bal. Lincar passt de bal zonder na te denken. Copită rent richting de bal. Copită draait met de bal, schiet en ... Tălpaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Bobota 63%, FC LUNA 37%.
CF Real Bobota - FC LUNA 0:1

48e minuut.
Carambol passt de bal in één keer door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş begaat een overtreding. Idoraş krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Bontaş is nu in balbezit. Bontaş geeft de bal voor. Copită is nu in balbezit. Copită haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Carambol de bal. Carambol geeft een lange en hoge pass. Ivaşcu is nu in balbezit. Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Copită draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tălpaciu probeert naar een medespeler te passen. Miala is nu in balbezit. Miala passt de bal zonder na te denken. Sidea is nu in balbezit. Sidea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lincar geeft een hoge lob. Inworp. Roman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miala heeft problemen om de bal te vangen. Miala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Bobota 54%, FC LUNA 46%.
CF Real Bobota - FC LUNA 0:1