Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasovia FC Fc-Otelul-Galati
532 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Serbanescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vlăsceanu met de inworp. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Nicoliţă rent richting de bal. Răduţă onderschept slim de pass. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Valente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - Fc-Otelul-Galati 0:1

14e minuut.
Leonte speelt de bal door. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicoliţă. Nicoliţă krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Deaconescu geeft een hoge lob. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Valente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte geeft een lange en hoge pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Valente bokst de bal weg. Linares heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - Fc-Otelul-Galati 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 72%, Fc-Otelul-Galati 28%.
Brasovia FC - Fc-Otelul-Galati 0:2

46e minuut.
Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru passt de bal met de wreef. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Bódis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stamatoiu met een sublieme pass. Galvão kopt de bal weg. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Bódis is nu in balbezit. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Varjan rent richting de bal. Varjan speelt de bal door. Klungelig pakt Cazangiu de bal. Luntraru rent richting de bal. Luntraru schiet op doel. Paal! Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - Fc-Otelul-Galati 0:3

73e minuut.
N`Kendzap rent richting de bal. Condeescu verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte heeft problemen om de bal te vangen. N`Kendzap rent richting de bal. N`Kendzap draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Luntraru is nu in balbezit. Galvão maakt een afschuwelijke overtreding. Galvão krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Crisan geeft een lange en hoge pass. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru passt de bal met de wreef. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 64%, Fc-Otelul-Galati 36%.
Brasovia FC - Fc-Otelul-Galati 0:3