Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Edy Fc Hitman 2015
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Preotu de bal. Preotu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ciubotariu speelt de bal door. Voştinar rent richting de bal. Voştinar speelt de bal door. Daar is Preotu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preotu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Boldici kan de bal niet met de borst controleren. Bailescu rent richting de bal. Bailescu speelt de bal door. Preotu is nu in balbezit. Preotu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bailescu rent richting de bal. Preotu rent richting de bal. Cotenescu met een sublieme pass. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - Fc Hitman 2015 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 38%, Fc Hitman 2015 62%.
Steaua Edy - Fc Hitman 2015 1:0

46e minuut.
Boldici passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal met de wreef. Preotu rent richting de bal. Preotu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boldici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Cruceanu is nu in balbezit. Dobrinoiu begaat een overtreding. Dobrinoiu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bogoescu geeft een hoge lob. Inworp. Cracoş met de inworp. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Padineanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preotu. Padineanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gușea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Edy - Fc Hitman 2015 1:1

86e minuut.
Dobrinoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruceanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrinoiu. Dobrinoiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 60%, Fc Hitman 2015 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Edy - Fc Hitman 2015 1:1