Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minerul Motru CF Real Bobota
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava onderschept slim de pass. Sava met een sublieme pass. Sidea rent richting de bal. Sidea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - CF Real Bobota 0:1

4e minuut.
Miala geeft een hoge lob. Daar is Gostin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea draait met de bal, schiet en ... Pruteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - CF Real Bobota 0:2

7e minuut.
Selymes rent richting de bal. Birlea is nu in balbezit. Birlea met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hâmpu passt de bal met de wreef. Daar is Miala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala passt de bal in één keer door. Sidea is nu in balbezit. Sidea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Miala is nu in balbezit. Miala passt de bal in één keer door. Sidea is nu in balbezit. Sidea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - CF Real Bobota 0:3

35e minuut.
Selymes rent richting de bal. Birlea onderschept slim de pass. Birlea probeert naar een medespeler te passen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Paal! Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - CF Real Bobota 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minerul Motru 49%, CF Real Bobota 51%.
Minerul Motru - CF Real Bobota 1:3

49e minuut.
Carp probeert naar een medespeler te passen. Cocei is nu in balbezit. Cocei speelt de bal door. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. Tălpaciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ivaşcu geeft een lange en hoge pass. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Birlea krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ivaşcu met de inworp. Selymes rent richting de bal. Carp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carp krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Albulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mălureanu rent richting de bal. Mălureanu geeft een lange en hoge pass. Coinac is nu in balbezit. Coinac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minerul Motru 43%, CF Real Bobota 57%.
Minerul Motru - CF Real Bobota 1:3