Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Bobota Steaua Edy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Ivaşcu met een sublieme pass. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea rent richting de bal. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Bobota - Steaua Edy 1:0

17e minuut.
Miala passt de bal in één keer door. Selymes rent richting de bal. Preotu verovert de bal door een tackle van achteren. Preotu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chişcanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălţeanu neemt de hoekschop. Voştinar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Bobota - Steaua Edy 1:1

19e minuut.
Daar is Miala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala passt de bal zonder na te denken. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu onderschept slim de pass. Preotu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala onderschept slim de pass. Miala passt de bal met de wreef. Sidea is nu in balbezit. Sidea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chişcanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voştinar met de inworp. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Bobota 47%, Steaua Edy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Bobota - Steaua Edy 1:1

53e minuut.
Voştinar geeft een lange en hoge pass. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu begaat een overtreding. Preotu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu passt de bal in één keer door. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Bailescu rent richting de bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Bobota - Steaua Edy 1:2

65e minuut.
Sava rent richting de bal. Sava geeft een hoge lob. Preotu kopt de bal weg. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu met een sublieme pass. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Bobota - Steaua Edy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Bobota 61%, Steaua Edy 39%.
CF Real Bobota - Steaua Edy 1:3