Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Edy CF Real Bobota
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Petriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu verovert de bal door een tackle van achteren. Preotu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala verovert de bal door een tackle van achteren. Miala passt de bal met de wreef. Sidea is nu in balbezit. Sidea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Selymes is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălţeanu zal de hoekschop nemen. Preotu rent richting de bal. Preotu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bailescu speelt de bal door. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu speelt de bal door. Preotu rent richting de bal. Preotu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roman neemt de hoekschop. Ivaşcu kopt de bal weg. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bălţeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eftimie komt het veld opgelopen. Milică trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lefter met een snelle inworp. Miala rent richting de bal. Miala haalt uit met een fantastische trap. Milică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bailescu onderschept slim de pass. Bailescu passt de bal zonder na te denken. Preotu is nu in balbezit. Preotu draait met de bal, schiet en ... Tălpaciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - CF Real Bobota 1:0

44e minuut.
Nistorescu probeert de bal met de borst te controleren. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotariu krijgt een gele kaart. Miala raakt geblesseerd tijdens het duel. Miala komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 57%, CF Real Bobota 43%.
Steaua Edy - CF Real Bobota 1:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tălpaciu trapt de bal weg. Selymes kopt de bal weg. Miala is nu in balbezit. Miala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miala rent richting de bal. Miala schiet op doel. Milică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Selymes geeft de bal voor. Roman rent richting de bal. Roman met een sublieme pass. Klungelig pakt Miala de bal. Miala schiet op doel. Milică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ivaşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu rent richting de bal. Sidea onderschept slim de pass. Sidea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Miala onderschept slim de pass. Miala geeft een hoge lob. Vişinescu onderschept slim de pass. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Preotu rent richting de bal. Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Preotu rent richting de bal. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu schiet op doel. Tălpaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ivaşcu de bal. Bailescu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Miala de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu met een sublieme pass. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ciubotariu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Păltânea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 48%, CF Real Bobota 52%.
Steaua Edy - CF Real Bobota 1:0