Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. BAROSANII Fc-Otelul-Galati
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sârgu passt de bal zonder na te denken. Onuţ rent richting de bal. Trică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onuţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Onuţ met een snel genomen vrije trap. Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - Fc-Otelul-Galati 1:0

12e minuut.
Deaconescu geeft een hoge lob. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi passt de bal zonder na te denken. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. BAROSANII - Fc-Otelul-Galati 1:1

20e minuut.
Diamandi passt de bal in één keer door. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft de bal voor. Daar is Condeescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Răduţă passt de bal in één keer door. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru rent richting de bal. Luntraru draait met de bal, schiet en ... Gîrbaciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. BAROSANII 54%, Fc-Otelul-Galati 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. BAROSANII - Fc-Otelul-Galati 1:1

52e minuut.
Răduţă passt de bal met de wreef. Cazangiu rent richting de bal. Met opzet legt Diamandi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Diamandi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cazangiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leonte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gîrbaciu met een sublieme pass. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan begaat een overtreding. Varjan krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Petschovschi trapt de bal weg. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - Fc-Otelul-Galati 2:1

74e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Leonte probeert naar een medespeler te passen. Luntraru rent richting de bal. Luntraru passt de bal zonder na te denken. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. BAROSANII 57%, Fc-Otelul-Galati 43%.
FC. BAROSANII - Fc-Otelul-Galati 2:1