Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. BAROSANII Fc Hitman 2015
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Petschovschi geeft een hoge lob. Onuţ kopt de bal weg. Brescan rent richting de bal. Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş schiet op doel. Ispas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - Fc Hitman 2015 1:0

16e minuut.
Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Covrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Covrig rent richting de bal. Covrig speelt de bal door. Andrieş is nu in balbezit. Andrieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - Fc Hitman 2015 2:0

32e minuut.
Padineanu met een snelle inworp. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Cotenescu probeert naar een medespeler te passen. Vişan is nu in balbezit. Lăpădat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vişan is nu in balbezit. Vişan schiet op doel. Lăpădat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. BAROSANII - Fc Hitman 2015 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. BAROSANII 65%, Fc Hitman 2015 35%.
FC. BAROSANII - Fc Hitman 2015 2:1

49e minuut.
Gîrbaciu speelt de bal door. Covrig rent richting de bal. Cotenescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cotenescu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vişan onderschept slim de pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cracoş met een snelle inworp. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Martin geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu kopt de bal weg. Lăpădat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Sârgu met de inworp. Onuţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negreanu de bal. Andrieş rent richting de bal. Andrieş schiet op doel. Ispas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Negreanu controleert de bal met de borst. Negreanu geeft de bal voor. Inworp. Paşcalău met een snelle inworp. Alui-Gheorghe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Măcriş met de inworp. Covrig rent richting de bal. Covrig speelt de bal door. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. BAROSANII 36%, Fc Hitman 2015 64%.
FC. BAROSANII - Fc Hitman 2015 2:1