Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minerul Motru Fc-Otelul-Galati
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Albulescu met de inworp. Carp is nu in balbezit. Carp probeert naar een medespeler te passen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răduţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Luntraru de bal. Luntraru schiet op doel. Carp probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gostin geeft een hoge lob. Trică probeert de bal aan de voet te houden. Trică probeert naar een medespeler te passen. Condeescu is nu in balbezit. Condeescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 0:1

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crisan trapt de bal weg van het doel. Răduţă geeft een hoge lob. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minerul Motru 66%, Fc-Otelul-Galati 34%.
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 0:1

47e minuut.
Deaconescu passt de bal met de wreef. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 1:1

55e minuut.
Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Pruteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 1:2

67e minuut.
Mihăilă kopt de bal weg. Luntraru rent richting de bal. Luntraru passt de bal zonder na te denken. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 1:3

71e minuut.
Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mihăilă de bal onder controle te krijgen. Stegaru rent richting de bal. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Luntraru passt de bal met de wreef. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş rent richting de bal. Cazangiu onderschept slim de pass. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Trică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coinac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocei rent richting de bal. Cocei geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu onderschept slim de pass. Condeescu passt de bal met de wreef. Luntraru rent richting de bal. Luntraru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minerul Motru 45%, Fc-Otelul-Galati 55%.
Minerul Motru - Fc-Otelul-Galati 1:4