Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Edy Minerul Motru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Bailescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Preotu de bal. Birlea is nu in balbezit. Preotu onderschept slim de pass. Preotu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - Minerul Motru 1:0

8e minuut.
Bocaş geeft de bal voor. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu passt de bal in één keer door. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei met een sublieme pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei met een sublieme pass. Preotu rent richting de bal. Preotu schiet op doel. Bocaş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Preotu passt de bal in één keer door. Voştinar rent richting de bal. Birlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birlea krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Birlea de bal. Preotu is nu in balbezit. Preotu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gostin kan de bal niet met de borst controleren. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Preotu rent richting de bal. Preotu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - Minerul Motru 2:0

27e minuut.
Cocei geeft de bal voor. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Coinac is nu in balbezit. Coinac draait met de bal, schiet en ... Milică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - Minerul Motru 2:1

29e minuut.
Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu met een sublieme pass. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - Minerul Motru 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 41%, Minerul Motru 59%.
Steaua Edy - Minerul Motru 3:1

70e minuut.
Bogoescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mălureanu met de inworp. Cocei is nu in balbezit. Cocei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 54%, Minerul Motru 46%.
Steaua Edy - Minerul Motru 3:1