Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zvapaiatii AFC Crangasi
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Gordea rent richting de bal. Chiţulescu maakt een afschuwelijke overtreding. Chiţulescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Carcalete speelt de bal door. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea passt de bal in één keer door. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ... Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gordea onderschept slim de pass. Maier is nu in balbezit. Maier passt de bal zonder na te denken. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 39%, AFC Crangasi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zvapaiatii - AFC Crangasi 0:0

50e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete geeft een hoge lob. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mormocea met de inworp. Silaghi kan de bal niet met de borst controleren. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mormocea met de inworp. Carcalete geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Mormocea speelt de bal door. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Fernoaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - AFC Crangasi 1:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiţulescu de bal onder controle te krijgen. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - AFC Crangasi 2:0

75e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete geeft een hoge lob. Gordea is nu in balbezit. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - AFC Crangasi 3:0

85e minuut.
Maier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florescu is nu in balbezit. Gordea verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - AFC Crangasi 4:0

88e minuut.
Gordea met een sublieme pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 34%, AFC Crangasi 66%.
Zvapaiatii - AFC Crangasi 4:0