Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA AFC Crangasi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gogean probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moţatu met een snelle inworp. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Cristache bokst de bal weg.

15e minuut.
Potegea rent richting de bal. Potegea passt de bal met de wreef. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - AFC Crangasi 0:1

16e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Inworp. Potegea met de inworp. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Nărăvaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nărăvaş draait met de bal, schiet en ... Rujoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - AFC Crangasi 1:1

25e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic met een sublieme pass. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă geeft de bal voor. Niţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 64%, AFC Crangasi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - AFC Crangasi 1:1

49e minuut.
Florescu geeft een hoge lob. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Lalciu is nu in balbezit. Judele onderschept slim de pass. Judele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Birlic passt de bal zonder na te denken. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu geeft de bal voor. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic onderschept slim de pass. Birlic met een sublieme pass. Nărăvaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nărăvaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă geeft een lange en hoge pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Coranga geeft een hoge lob. Inworp. Comeagă met de inworp. Birlic heeft problemen om de bal te vangen. Birlic geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Potegea heeft problemen om de bal te vangen. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potegea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 39%, AFC Crangasi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - AFC Crangasi 1:1