Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA Zvapaiatii
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten matig
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Daar is Belodedici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici met een sublieme pass. Silaghi is nu in balbezit. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mormocea geeft de bal voor. Lalciu heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Cristache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gordea is nu in balbezit. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - Zvapaiatii 0:1

20e minuut.
Dobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Niţu speelt de bal door. Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft de bal voor. Cristache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi rent richting de bal. Mormocea begaat een overtreding. Iftodi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Iftodi kan niet meer verder spelen. Sulea komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Nărăvaş onderschept slim de pass. Cekiel verovert de bal door een tackle van achteren. Cekiel geeft de bal voor. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Gordea is nu in balbezit. Drăgănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăgănescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 64%, Zvapaiatii 36%.
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - Zvapaiatii 0:1

47e minuut.
Sulea geeft een lange en hoge pass. Cekiel speelt de bal door. Carcalete met een sublieme pass. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Drăgănescu probeert de bal met de borst te controleren. Belodedici rent richting de bal. Belodedici passt de bal in één keer door. Gordea rent richting de bal. Gordea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Mormocea rent richting de bal. Mormocea passt de bal met de wreef. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - Zvapaiatii 0:2

63e minuut.
Dobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Dobeş probeert naar een medespeler te passen. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft de bal voor. Belodedici kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cristache trapt de bal weg van het doel. Cekiel rent richting de bal. Cekiel passt de bal zonder na te denken. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. Cristache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - Zvapaiatii 0:3

75e minuut.
Andreescu passt de bal met de wreef. Cekiel speelt de bal door. Carcalete rent richting de bal. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mormocea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 78%, Zvapaiatii 22%.
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - Zvapaiatii 0:3